Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Operaţia a reuşit, pacientul este mort!" FCC ICIM Arad - SCM Timişoara 57-65

Comentează 1

FCC ICIM Arad a început grotesc sezonul. Apoi a dat semne de revenire, şi numai o indirectă nefericită a trimis echipa arădeană pe locul 6. Apoi speranţe de o semifinală, speranţe năruite repede de un Braşov mult mai pragmatic. Şi cum deja praful începea să se ridice tot mai mult, azi, în prima partidă pentru a prinde un ulterior loc 5 de palmares, trupa lui Bogdan Bulj s-a făcut de baftă.

Ba nu! A avut un sfert 3 incredibil, încheiat 18-0! Praf...în ochi, pentru că restul de 3 sferturi au fost destinate timişorencelor. Dar cam asta se întâmplă când laşi garda jos, le permiţi adversarelor să se desprindă, să facă ce vor, apoi începi disperat să revii, gâfâi, şi nu mai ai suflu pentru asaltul final.

Şi e cu atât mai urât de digerat eşecul cu cât MVP-ul jocului a fost o jucătoare de 44 de ani! Încă o dată arădeanca Moni Brosovszky şi-a arătat calităţile, nu vârsta, şi a reuşit şi recuperări, şi pase decisive, şi să "fure" mingi, şi să dea 16 puncte. Ca în tinereţe! Adevărat e că la succes au contribuit şi Lloyd sau Burdgess, dar Moni rămâne Moni şi la un potenţial final de carieră. Care, iacă-tă, se amână! Şi vorba prietenului meu Cosmin: "Azi, Moni a tras apa pe ICIM...". Restul e tăcere.

Dincolo o Mercea cu puţine minute dar multe puncte, cu jucătoare în double-diggits, însă şi destule şi prea multe dezamăgiri. Se alege praful dintr-un sezon care trebuie uitat repede de echipa Aradului, dacă nu cumva o fi ultimul din istorie!

P.S.: Ca să fim corecţi încă mai e o şansă de reabilitare, în revanşa de pe Bega, dar, sincer, chinul e deja prea mare.

FCC ICIM Arad - SCM Timişoara 57-65 (12-18, 12-28 18-0, 15-19)

Arad: Nagy 13, Poole 12 (1x3), Mercea 11 (3x3), Coker 10, Ferenczi 8 (2x3), Hadzovic 3

Timişoara: Brosovszky 16 (4x3), Lloyd 15 (3x3), Burdgess 14, Stoiedin 6, Filip 6 (2x3), Ardelean 6, Ivaschescu 2

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite