Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eşec fără căpitan, dar calificarea se joacă: SCM Timişoara - FCC ICIM Arad 69-64

Eşec fără căpitan, dar calificarea se joacă: SCM Timişoara - FCC ICIM Arad 69-64
Comentează 0

FCC ICIM Arad a ratat debutul de sezon, dar un eşec la 5 puncte într-un meci tur din Cupa României, în deplasare, nu e un dezastru. La Timişoara fetele lui Bogdan Bulj au început slab, şi diferenţa de la finalul primului sfert a fost decisivă (15-20). Dar, aşa cum spuneam, un deficit de 5 puncte e uşor de recuperat în returul de sâmbătă, din Polivalentă. Azi, pe Bega gazdele au trăit datorită evoluţiei bune a americancelor Conwright şi Loyd, plus a pivotului ucrainean Ana Kiriienko, dar a şi al capitolului recuperări, cu avantaj al gazdelor. De partea cealaltă MVP în dreptul lui Brandy Montgomery, secondată de Tavic şi Wingate. Şi să nu uităm un lucru important: Aradul a jucat fără căpitan, Hadzovic fiind acceidentată! Aşadar peste 3 zile, în Polivalentă joc decisiv, cu aşteptări mari la nivel de spectacol, pentru calificarea în turul următor al Cupei României. 

Timişoara: Conwright 18 (1x3), Lloyd 14, Kiriienko 13, Burdgess 9 (1x3), Filip 8 (2x3), Ardelean 4, Young 3. A mai jucat: Pop

Arad: Montgomery 20 (4x3), Tavic 14, Wingate 12, Nagy 6, Mercea 5 (1x3), Ferenczi 5, Zidaru 2. Au mai jucat: Vernet, Ciotir.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite