Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Olimpia Bujac , deocamdată, de neoprit 

 Sorin Botiș e noul component al echipei 

Olimpia Bujac , deocamdată, de neoprit 
Comentează 0


Victoria cu 5 - 0, în meciul din etapa a doua a ligii a VI-a,  împotriva lui Sporting Șagu o situează pe Olimpia pe primul loc în clasament cu 6 puncte din 6 posibile. Organizare perfectă pe terenul din cartier prezentarea în primul ”11” a lui Sorin Botiș, fostul căpitan al UTA-ei.
Jucătorii au ținut un moment de reculegere în memoria fostului jucător al UTA-ei , Adrian Baciu, de la moartea căruia se împlinesc 2 ani. Lovitura de începerea meciului a fost dată de Ciprian Mateias, fost coechipier cu Adi Baciu.
Revenind la partidă, aceasta a fost, cel puțin în repriza a doua,  la discreția gazdelor, deși în prima parte a meciului, Șagu a avut câteva acțiuni periculoase, dar rezolvate de apărarea bujecană împreună cu portarul Edi Iașcovici.
De subliniat că toți componenții echipei oaspete sunt din Șagu , iar în lotul  acesteia au evoluat foarte bine doi  puști de numai  16 ani și 17 ani, fundașul Laurențiu Lupu și atacantul Alin Roșu.
Vulpoii din Bujac au concretizat experiența lor de cinci ori prin Valentin Both de două ori în minutele 51 și 56, Terente Ienășescu, în minutul 39 , Adrian Avram, în minutul 54 și Armand Bohm în minutele de prelungire.

Au arbitrat : Călin Mateuț, Gabriel Hărduț și Denis Calnacov, observator: Bogdan Pește

Olimpia Bujac:  Iașcovici, Botiș, Avram, Dumitrean, Ienășescu ( Bohm) , Lovin, Gligor L, Gligor I. ( Bogdan), Ganea ( Șeran), Both ( Moș), Boiciuc
Rezerve: Ifirm, Lăcătuș, Manciu
Antrenor: Dan  Moș

Sporting Șagu: Azapcioaie, Lupu ( Lupu) , Domeny , Drăgan ( Ianoși), Oneț, Iova, Mance ( Costuț), Marica M., Zăhărescu ( Bihari), Roșu, Marica R.
Rezerve: Bun, Corb

Echipa arădeană, Citizens Arad nu s-a prezentat la Nădab pentru meciul cu Crișul Chișineu Cris II

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite