Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ieri a fost criză de taximetre în Arad. Fotbalul, bată-l vina

Ieri a fost criză de taximetre în Arad. Fotbalul, bată-l vina
Comentează 0

Ieri a fost criză de taximetre în Arad. Fotbalul bată-l vina Asociația Banat -Crișana Taxi Arad împreună cu Asociația Banat Taxi Timișoara au ” pus-o ” de un turneu de minifotbal .

Jumătate din strada pe care se află Clubul ” Botiș Capitan's Dream~ din Bujac, era ocupată de mașinile taximetriștilor din Arad și Timișoara , participanți la competiția fotbalistică. Au fost prezente patru echipe: Asociația Banat -Crișana Taxi Arad, Asociația Banat Taxi Timișoara, Alfa Taxi Arad și Taxi Europa Arad.

Meciurile s-au disputat pe terenul bazei sportive a fostului căpitan de echipă de la UTA, Sorin Botiș, pe durata a două reprize a câte 15 minute fiecare. Deși a fost nevoită să lupte cu trei echipe arădene, Asociația Banat Taxi Timișoara a reușit, în final, să ocupe locul întâi. Pe locul secund s-a clasat Taxi Europa Arad, pe trei, Taxi Alfa Arad , iar pe patru, Asociația Banat- Crișana Taxi Arad.

Toți componenții celor două echipe au primit , la festivitatea de premiere câte-o diplomă de participare și fiecare echipă , o cupă. Au fost înmânate și diplome speciale pentru cel mai bun portar, Simion Cristian ( Asociația Banat Taxi Timișoara )cel mai bun jucător ( Daniel Husa, Taxi Europa Arad), arbitrului întâlnirilor ( Ioan Balazs -Arad), pentru cel mai bun bucătar ( Sebastian Paul -Asociația Banat taxi Timișoara), cel mai înfocat suporter ( Alina Man- dispecer Alfa Taxi Arad)

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite