Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atrium Mall propune un fel de Săptămâna PSI la Librăria Cărturești Arad, cu reduceri de 25 % pentru cărțile de psihologie ale Editurii Trei

Atrium Mall propune un fel de Săptămâna PSI la Librăria Cărturești Arad, cu reduceri  de 25 % pentru cărțile de psihologie ale Editurii Trei
Comentează 0

Ultimul an marcat de pandemie ne-a dat viețile peste cap, ne-a pus la încercare răbdarea și capacitatea de adaptare și ne-a obligat la o serie de reajustări în viața de familie, dar și de la serviciu. Plecând de la toate aceste provocări, noua ediție a săptămânii Fii bine cu tine, în versiune online, vă invită la o serie de webinarii psihologice găzduite de psihoterapeuți cu bogată experiență. Veți putea astfel afla mai multe despre dependența afectivă în cuplu, despre cum îi puteți ajuta și alina pe copiii rușinoși sau extrem de tensionați, dar și despre cum puteți comunica mai bine la locul de muncă, în ciuda distanțării sociale.

Evenimentele vor avea loc între 23 – 26 februarie și vor fi transmise live pe conturile Facebook ale organizatorilor (Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei – ISTT, Editura Trei și Librăriile Cărturești) și ale partenerului media (revista Psychologies).

Cărțile de psihologie și psihoterapie publicate de Editura Trei vor fi disponibile în săptămâna 22-28 februarie cu o reducere de 25 % pe carturesti.ro și în întreaga rețea a Librăriilor Cărturești.


--

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite