Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Octogenar ucis în propriul apartament în Vlaicu

Un bărbat de 88 de ani a fost ucis în propriul apartament, de persoane necunoscute. Polițiștii caută autorii faptelor, față de care s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem”, mai exact față de fapta comisă. 

Octogenar ucis în propriul apartament în Vlaicu
Comentează 0

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, de către autor necunoscut.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că în data de 11.07.2022, în locuinţa sa situată în municipiul Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul feţei, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase două telefoane mobile şi sume de bani.

Urmărirea penală continuă în vederea identificării autorului faptelor şi a stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii acestora. În cauză a fost începută urmărire penală „in rem”.


Scrie un comentariu

trimite