Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul Bobocilor la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Balul Bobocilor la Universitatea „Aurel Vlaicu”  din Arad
Comentează 0

Liga Studenților din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad  anunță  unul dintre cele mai așteptate evenimente: Balul Bobocilor UAV.

Evenimentul va avea loc vineri,  19 ianuarie 2024, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

O seară deosebită care aduce în prim plan creativitatea, talentul și pasiunea noii generații de studenți, marcându-i debutul într-un spectacol memorabil ce le oferă participanților oportunitatea de a străluci prin abilitățile și talentele lor.

Vor fi prezentate momente artistice de excepție, dansuri captivante și spectacole surpriză menite să transforme seara într-o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți.

„Liga Studenților invită pe toți cei care vor să ia parte la acest eveniment special al comunității studenților să li se alăture pentru a sărbători împreună talentul și entuziasmul acestei generații de boboci. Mulțumim UAV, mulțumim partenerilor noștri, Medxray și Systronics Srl, dar și Show Concept by Emi Puștea, Prăvălia Gourmet și Andreea Cormier Wacker Couture Design pentru susținere.

Pentru informații legate de achiziționarea biletelor, vă invităm să urmăriți pagina de facebook și Instagram, lsuavarad. ” a declarat Lorena Kis-Kasza, președintele LSUAV Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite