Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ocaziile ratate s-au răzbunat DUR pe Bătrâna Doamnă: UTA-Chindia Târgovişte 0-2 (FOTO)

UTA a pierdut în mod suprinzător confruntarea din această seară cu Chindia Târgovişte, ospeţii câştigând la două goluri diferenţă partida desfăşurată pe Stadionul Francisc Neuman şi se pare că blestemul meciurilor pierdute acasă se întoarce, mai ales că, la fel ca sezonul trecut, spectatorii lipsesc din nou din tribune. Nu au lipsit însă din faţa stadionului, şi-au încurajat favoriţii, dar se pare că nu a fost destul.

Ocaziile ratate s-au răzbunat DUR pe Bătrâna Doamnă: UTA-Chindia Târgovişte 0-2 (FOTO)
Comentează 0

Deşi a avut câteva ocazii bune de a marca în prima repriză, Bătrâna Doamnă nu a reuşit să fructifice niciuna, ceea ce avea să o coste scump la finalul meciului.

Prima şi cea mai mare ocazie a meciului îi aparţine lui Ioan Hora, în minutul 14. În urma unei lovituri de colţ, mingea ajunge în vârful bocancului atacantului de la UTA, care din doi metri trage peste poartă. Dacă ar fi dorit „să reuşească” o astfel de lovitură, nu credem că i-ar fi fost suficiente zece încercări. Din păcate însă „a reuşit” astăzi, în faţa porţii lui Căbuz. În minutul 20, are şi Chindia o jumătate de ocazie, dar Negruţ care preia în careu, trage mult peste transversală, iar peste 14 minute Hora se resimte în urma unei accidentări şi este înlocuit de Dangubic. UTA are o nouă ocazie, în minutul 38, prin Roger jr. Brazilianul pătrunde din lateral, centrează, iar mingea ar fi putut ajunge în plasă, după ce unul dintre apărătorii oaspeţilor o respinge. Două minute mai târziu, Miculescu este servit bine de Ubbink, preia bine, dar şutul lasă mult de dorit.

Două goluri încasate de la o echipă care nu a existat

În repriza secundă, UTA a încasat două goluri de la o echipă care practic nu a prea existat pe teren şi „a reuşit” să piardă toate cele trei puncte puse în joc.

La fel ca în prima parte a jocului, şi acum cele mai multe ocazii sunt în dreptul arădenilor, care dacă ar fi câştigat cu vreo 3-0 nu ar fi mirat pe nimeni. În minutul 47, Miculescu trimite cu capul de la câţiva metri de poartă, dar Căbuz reuşeşte să respingă. Două minute mai târziu, olandezul Ubbink trage din careu şi loveşte bara, iar în minutul 53 Batha ar fi putut înscrie la rândul său. Peste două minute însă, cel care înscrie împotriva cursului jocului este Popadiuc, după ce un coechipier bate un aut. Era 0-1 şi meciul începea să ia o altă turnură. În minutul 68, nou intratul Wagner primeşte o centrare, dar nu reuşeşte să trimită mingea în plasă, iar în minutul 81 Ubbink are parte de o noua fază din care ar fi putut marca. Trage de la 20 de metri, dar şutul este fără vlagă. Cei care aveau să înscrie au fost oaspeţii, în minutul 90+2, când Negruţ finalizează frumos un contraatac.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de antrenorii Laszlo Balint, respectiv Emil Săndoi:

UTA: Iacob – Baravykas (Vukcevic), Benga (Erico), Medjimorec, Shlyakov – Batha, Vorobjovas (Wagner) – Miculescu, Ubbink, Roger jr. (Antal) – Hora (Dangubic). Pe bancă: Balauru – Erico, Vukcevic, Dima, Bustea, Dangubic, Isac, Antal, Wagner.

Chindia: C. Căbuz – Căpuşă, Celea, Al. Iacob, Kocic – Neguţ (Roumpoulakou), Dulca, Popadiuc, Corbu – M. Șerban – D. Florea (Stoian). Pe bancă: R. Pop – Martac, Atanase, A. Şerban, D. Popa, Roumpoulakou, Matiş, Suciu, A. Stoian.

Partida a fost arbitrată de: Marian Barbu (la centru); Alexandru Cerei și Vlad Bârleanu (la cele două tuşe), în timp ce arbitru de rezervă a fost Viorel Flueran. În ceea ce-i priveşte pe observatori, trebuie spus că aceştia au fost: Nicolae Grigorescu (FRF) şi Cătălin Cursaru (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite