Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tânără de 22 de ani din Zăbrani și-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie; Biletul de ADIO: „Dați casa și copilul înapoi”

O tânără de 22 de ani, din Zăbrani, a avut parte de o moarte tragică. Aceasta era mama unui copil de cinci ani și era cunoscută cu probleme psihice. Ieri dimineață, după ce mama sa s-a întors de la lucru, a luat un cuțit de bucătărie și și-a tăiat gâtul.

O tânără de 22 de ani din Zăbrani și-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie; Biletul de ADIO: „Dați casa și copilul înapoi”
Comentează 4

Localnicii povestesc că tânăra ar fi suferit o cădere psihică în urma unor neînțelegeri cu fostul soț, stabilit în Italia, care, potrivit informațiilor noastre, ar fi acum însurat cu... un bărbat. De altfel, pe când avea 16 ani, fata a fost dusă de cel care avea să-i devină pentru scurt timp partener de viață, în Italia. Însă, în cele din urmă s-au despărțit. Bărbatul i-a dat însă bani să-și facă o casă la Frumușeni, spun sursele noastre. De asemenea, localnicii povestesc că între cei doi aveau loc destul de des discuții aprinse.

Prima dată și-a tăiat venele

Sătenii susțin că în urmă cu două sau trei săptămâni, fata ar mai fi avut o tentativă de suicid. Atunci și-ar fi tăiat venele, dar a fost dusă rapid la spital, unde a fost stabilizată. A ajuns ulterior la Psihiatrie, dar a fost externată și de acolo, astfel încât s-a întors la Zăbrani, unde stătea cu mama sa și copilul.

Ieri dimineață, mama sa a venit acasă de la muncă, având în vedere că a fost schimbul trei și și-a găsit fiica, în baie, cu gâtul tăiat. „Mama tinerei s-a întors acasă de la schimbul trei. Știind că fata are probleme, a mers în camera unde aceasta stătea cu copilul, să vadă de ei. S-a așezat pentru puțin timp în pat, timp în care tânăra a mers la baie. La un moment dat, în jurul orei 9, văzând că aceasta nu mai iese și că nu poate intra în baie, ușa fiind încuiată, a luat copilul și l-a dus la un vecin. Vecinul a venit și a deschis ușa băii cu levierul. Fata era pe jos, cu gâtul tăiat. Au sunat imediat la salvare, dar echipajul nu a mai putut să facă nimic”, susțin sursele noastre.

Mai trebuie spus că înainte de a-și pune capăt zilelor, tânăra a lăsat un bilet de adio pe care ar fi scris doar atât: „Dați casa și copilul înapoi”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite