Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii „ Îngeri fără aripi” cu Florin Mariş

Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii „ Îngeri fără aripi” cu Florin Mariş
Comentează 0

„Îngeri fără aripi”, duminică, de la ora 17 !

Prima invitată a moderatorului Florin Mariş, la noua ediţie a emisiunii  „Îngeri fără aripi”,  este o femeie frumoasă care ştie ce vrea de la viaţă. Este o luptătoare şi a trecut prin multe încercări. Nu se plânge niciodată şi face totul pentru băiatul ei. Povestea Miei Jors, o femeie demnă de toată admiraţia, o aflaţi duminică. Ea vine în platou alături de fiul ei, Marius.
Cum poţi să te reinventezi după ce ai fost la pământ, să crezi, din nou, în valori autentice, să creezi pe plan profesional şi să îţi oferi, din nou, sufletul ? Elena Unc a demonstrat că totul se poate cu multă credinţă şi bunătate. Cunoscuta interpretă vine în platoul emisiunii „Îngeri fără aripi” şi povesteşte drama prin care a trecut şi cum a reuşit să depăşească problemele.
Nu de puţine ori ajungem în punctul în care nu ne regăsim, omul care ne priveşte în oglindă nu mai este acela care ne definea. În acel moment avem nevoie de cineva care să ne ajute. Un astfel de om este invitatul nostru, psihoterapeutul CAMELIA MOTORCA. Ea vine in platou împreună cu  asistentul ei, labradorul de terapie RAY.
Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii „ Îngeri fără aripi” cu Florin Mariş, duminică, de la ora 17, la Tv Arad !

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite