Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tov. Lucian Ar(zătorul), ex-Ministru de Externe al Coreei de Nord, din nou acasă !!!

Tov. Lucian Ar(zătorul), ex-Ministru de Externe al Coreei de Nord, din nou acasă !!!
Comentează 6

P(r)oza zilei: Tov. Lucian Ar(zătorul), ex-Ministru de Externe al Coreei de Nord, din nou acasă !!!

Arădeanul Lucian Ar(zătorul), fost Ministru de Externe Nord-Coreean, țară ce poartă cu mândrie proletară titlul de ”ultimul bastion al comunismului biruitor”, a sosit aseară în România, aterizând în siguranță pe Aeroportul Internațional Horia, unde a fost așteptat cu câte un buchet de trandafiri (sălbatici?!) de către organizațiile județene de femei, tineret și pionieri ale PeSeDe.

Se pare că tov. Lucian Ar(zătorul), cinefil înrăit cum îl știm, a călcat pe bec la Phenian, fiind dibuit de către Poliția secretă a Partidulul Comunist Nord-Coreean comercializând filmul ”Jocul Calamarului” (”Squid Game), pe care-l introducea clandestin în țară beneficiind de imunitatea sa diplomatică și îl vindea sub formă de stickuri cu ”Secera și Ciocanul”!

Pentru un delict asemănător săptămâna trecută doi tovarăși nord-coreeni mai puțin norocoși au fost condamnați la moarte, însă compatriotul nostru a scăpat doar cu fuga, de fapt, cu exilul, datorită prieteniei celebre de-acuma cu președintele Kim Jong-un, pe care Lucică l-a sprijinit sufletește în vremea când junele dictator era un biet azilant politic la Centrul de Refugiați Horia și jucau seară de seară amândoi fotbal pe calculator, asistanți de la distanță prin videochat de către bonomul Ion Iliescu (prieten, pardon, tovarăș, la cataramă în vremurile bune (camarazii știu care ...) cu bunicul Kim Ir Sen).

Așa că acum tov. Lucian Ar(zătorul) a mai trebuit să și mulțumească Partidului Comunist Nord-Coreean, după ce că s-a văzut zburat din post și parașutat în România doar cu două sacoșe în mâini.

Sacoșe roșii, desigur!

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite