Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mouse-ul wireless de gaming Razer Cobra Pro cu iluminare RGB lansat

Mouse-ul wireless de gaming Razer Cobra Pro cu iluminare RGB lansat
Comentează 0

Unul dintre cele mai cunoscute logo-uri din lumea jocurilor este șarpele verde cu trei capete al lui Razer. Acest logo se află inclusive pe șoareci de gaming, mousepad-uri, microfoane și căști produse de Razer. Noii șoareci de gaming Cobra de la Razer s-au născut în mod clar dintr-un amestec al celorlalte modele Razer de până acum.

Mouse-ul wireless de gaming din seria Razer Cobra a fost lansat zilele trecute în China, potrivit GizmoChina. Noul șoricel a fost lansat în două versiuni: o versiune standard și o ediție profesională cu mai multe îmbunătățiri. Versiunea standard are un preț de 299 de yuani (aproximativ 41 de dolari), în timp ce versiunea profesională are un preț mai piperat, costă 999 de yuani în China (aproximativ 138 de dolari), mai potrivit, chiar dacă nu ne convine, statutului său premium.

Pentru cei care nu știu, Razr este o companie multinațională americano-singaporeană care proiectează, dezvoltă și vinde electronice de larg consum, servicii financiare și hardware pentru jocuri. Compania a fost fondată în 1998 și are două sedii, în Queenstown, Singapore și Irvine, California, SUA.

În ceea ce privește designul, ambele versiuni ale mouse-ului Razer Cobra au un factor de formă compact, care este benefic pentru jucătorii cu mâini mici. De asemenea, au comutatoare optice de a treia generație de la Razer, care au o durată de viață de aproximativ 90 de milioane de clik-uri, asigurând timpi de răspuns rapid și durabilitate.

Razer Cobra Pro vine cu o mulțime de funcții de lux. Utilizează tehnologia wireless HyperSpeed de la Razer pentru cea mai mică latență posibilă (prin conectivitate de 2,4 GHz). Durata de viață nominală a bateriei este de maximum 170 de ore pe Bluetooth, 100 de ore pe wireless standard de 2,4 GHz și 33 de ore cu wireless de 4.000 Hz.

Razer Cobra Pro dispune și de tehnologia de efect de iluminare Razer Chroma RGB cu până la 11 zone de iluminare. Este echipat cu senzorul optic Razer Focus Pro 30K, care permite urmărirea și controlul precis. În plus, Razer Cobra Pro acceptă încărcarea wireless de generație următoare și este compatibil cu Razer Mouse Dock Pro și protocolul de încărcare wireless Qi. Acest mouse este compatibil inclusiv cu un laptop Samsung Galaxy Book 3 Ultra.

Șoricelul poate fi folosit prin Bluetooth sau prin cablu printr-un cablu USB-C. Cobra Pro are iluminare Chroma RGB și este conceput pentru a oferi mouse-ului o strălucire în jurul bazei, a logo-ului și rotiței de defilare, care pot fi personalizate în software-ul Razer Synapse.

Mouse-ul pentru gaming Razer Cobra Pro Wireless este ușor, cântărește doar 58 grame și este perfect pentru persoanele care își doresc un mouse ușor, care oferă precizie, control și libertate pe care doar un mouse fără fir le poate oferi.

Odată cu lansarea șoarecilor, Razer introduce un nou sistem inteligent pentru gestionarea iluminării pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei. Este numit Smart Dimming: atunci când utilizați mouse-ul, mâna tinde să acopere unele dintre zonele de iluminare (și probabil că nu vă uitați la restul), așa că va reduce automat luminile la un nivel pe care l-ați selectat.


Scrie un comentariu

trimite