Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mobilizare pentru un nou PROTEST în fața PSD Arad, miercuri seară

Sute de tineri anunță pe rețelele de socializare că vor participa la un nou protest, miercuri seară, în fața sediului PSD, unde s-au adunat spontan noaptea trecută, după adoptarea controversatelor ordonanțe.

Mobilizare pentru un nou PROTEST în fața PSD Arad, miercuri seară
Comentează 0

Tinerii le cer arădenilor să nu stea în case și distribuie intens pe rețelele de socializare un apel în acest sens, sub sloganul ”Nu stați în casă dacă vă pasă!”.

De altfel, încă de noaptea trecută cei aproximativ 250 de participanți au anunțat că vor reveni în fiecare zi în stradă, până când Guvernul își va da demisia.

În Arad, nemulțumiții au început să se adune în Piaţa Revoluţiei în jurul orei 23,00. Inițial, au stat pe platoul din faţa Palatului Administrativ pentru a protesta faţă de adoptarea proiectului de lege privind graţierea şi modificarea Codurilor Penale și au scandat împotriva Guvernului.

La miezul nopții, manifestanții s-au mutat în faţa sediului PSD, unde au scandat "PSD - Ciuma roşie", "Hoţii, Hoţii!", "Demisia!", "Jos corupţia!", "Ultima soluţie, altă revoluţie!".

Printre participanții la protest s-a numărat un tânăr care a venit în cârje, cu taxiul, spunând că indignarea l-a făcut să se ridice din pat și să se alăture zecilor de nemulțumiți care au ieșit în stradă în toată țara.

În zonă, au apărut şi forţele de ordine, poliţişti şi jandarmi, care i-au supravegheat pe participanți.

Protestul a durat aproximativ trei ore și s-a încheiat după ora 02,00, fără incidente.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite