Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proteste la Prefectură! Medicii de familie s-au săturat de umilințele guvernului PSD!

 Reprezentanții medicilor de familie cărora li s-au alăturat pacienți și reprezentanți ai societății civile au protestat astăzi în fața Prefecturii din Arad față de plafonarea veniturilor. Medicii de famile amenință cu blocarea sistemului. 

Proteste la Prefectură! Medicii de familie s-au săturat de umilințele guvernului PSD!
Comentează 0

Următorul protest va fi pe 15 noiembrie, atunci când medicii de familie din întreaga țară vor picheta Piața Victoriei din București, la sediul Guvernului, chiar la ora 11.00, când se desfășoară ședința de guvern.

Dacă revendicările cerute de aceștia nu vor găsi rezolvare la guvernul PSD, medicii vor recurge la cel de-al treilea protest, la începutul lunii decembrie atunci când medicii de familie vor notifica Casele județene de sănătate de rezilierea contractului, măsură ce va duce la blocarea întregului sistem.

După pichetare medicii au depus memorii cu principalele revendicări la Prefectura Arad, doamnei prefect Flotrentina Horgea și la sediul partidelor din coaliția de guvernământ PSD-ALDE, principalii vinovați de situația creată.

Cum să nu te revolţi când constaţi cu cât cinism și aroganță a tratat Guvernul PSD-ALDE de când au venit la guvernare sistemul de sănătate din România.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite