Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai multe persoane au fost amendate de polițiștii locali de ordine publică

Polițiștii locali de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, au identificat și sancționat, în data de 21.07.2023, alte contravenții prin care s-au încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Mai multe persoane au fost amendate de polițiștii locali de ordine publică
Comentează 0

Astfel, în jurul orei 19:45 a fost transmisă telefonic prin Dispeceratul DGPL Arad o sesizare prin care un cetățean semnala faptul că în zona locului de joaca pentru copii, din Parcul Pădurice, o persoană de sex masculin tulbură liniștea publică, având un comportament care producea spaimă copiilor care se aflau în parc. La fata locului s-a deplasat echipajul de ordine publică și intervenție care a luat legătura cu reclamatul, l-a surprins, respectiv sancționat pe C.C.T., în vârstă de 51 de ani, care ”se certa cu toată lumea”.

Persoana a fost îndepărtată din arealul respectiv, echipajul monitorizând zona, în vederea asigurării ordinii publice. Individul, domiciliat într-o localitate din județul Arad, alungat din locuința de domiciliu, unde provoca mereu scandal pe fondul consumului de alcool, ”contravenient vechi”, care a încasat multe amenzi, este cunoscut de agenții de poliție locală ca fiind o altă persoană din categoria celor aflate ”în tranzit continuu” prin municipiul Arad, în căutarea unui ”loc de muncă”, fără însă să găsească vreodată ce ”căuta”.

O amendă usturătoare a fost aplicată de către polițiștii locali de ordine publică aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, sesizați prin Serviciul Dispecerat, în jurul orei 21:45, de către un locuitor din zonă, referitor la faptul că, la piciorul podului  din Grădiște, un grup de 5 tineri au inscripționat cu vopsea un desen de tip graffiti de dimensiuni foarte mari, pe o porțiune de beton, folosindu-se de o scară. A fost aplicată o amendă în cuantum de 3.000 lei, conform actului normativ mai sus menționat, persoanei care a fost surprinsă desenând.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite