Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Leoaicele” de la Piros Security, de neoprit

„Leoaicele” de la Piros Security, de neoprit
Comentează 0

Aradul are o echipă de fotbal cu mari șanse de a deveni vicecampioană a ligii I, în fotbalul feminin. Cu o structură de conducere redusă, dar foarte experimentată ( Dan Cuedan, antrenor, Liviu Ilea, director sportiv, Pavel Piroș, președinte și patron și cu fostul internațional, Bebe Mitu, om potrivit la toate, echipa arădeană ” Piros Security Lioness” a bifat astăzi al doilea succes din tot atâtea meciuri ale play-off-ului primei ligi.

Scor, 4-2, dar după o partidă mult mai strânsă decât cea din prima întâlnire cu Fortuna Becicherecu Mic, în cea de astăzi, adversarele de la ”Vasas Femina” Odorheiu Secuiesc s-au încăpățânat să reziste fizic presiunii puse de arădence.

Cu o linie de mijloc, unde ”moara de măcinat” în care personajele principale au fost Elisa Bozian și Cristina Sucilă, a tocat mărunt și eficient tinerețea jucătoarelor oaspete, ” Lioness” au înscris relativ repede , în minutul 11 prin Melisa Olariu, după care colega ei de atac, Andreea Balas a făcut după 9 minute, 2-0, creând celor prezenți senzația că scorul va fi unul fluviu.

A venit însă replica harghitenelor și în minutul 21, Căldare înscrie reducând diferența la un gol. A urmat seria Cristinei Sucilă . Mai întâi a transformat precis un penalty în minutul 22 și a mai marcat și ultimul gol al gazdelor după o fază de toată frumusețea realizată în colaborare cu coechipiera ei Elisa Bozian, în minutul 70.

Cu un ultim efort , au reușit și oaspetele să înscrie prin nouarul echipei lor, Rita Mitri, iar partida s-a încheiat cu scorul de 4-2 în favoarea lui ” Piros Security ” Arad.

În celelalte două meciuri al play-off-ului disputate astăzi, Fortuna Becicherecu Mic a învins Universitatea Galați cu 6-1, iar Universitatea Olimpia Cluj a câștigat pe teren propriu cu scorul de 10-1 în meciul cu Heniu Prundu Bîrgăului.

Iată componența celor două echipe care au evoluat astăzi pe impecabilul teren din Sînicolau Mic:

Piros Security : Denisa Marcea, Florentina Ancăș, Dumitrița Prisăcari, Lidia Șuveț, Andreea Tomescu ( Ioana Prodan), Magda Drăgan, Elena Răduc, Elisa Bozian, Cristina Sucilă, Melisa Olariu ( Carla Kluger), Andreea Balas( Mariana Voinea).

Antrenor: prof. Dan Cuedan

Director sportiv: Liviu Ilea

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc: Linda Kastar, Bencze Szasz, Kiss Anita, Biro Anna, Beno Krisztina, Mitri Rita, Vlădulescu Ana-Maria, Căldare Simona, Barabasi Kinga, Gered Erika, Dako Katalin

Rezerve: Sandor Barbara, Orban Aranka, Toth Gyorgy, Horvath Anita.

Antrenor: Vago Attila

Brigada de arbitri: Claudiu Gaitin din Timișoara, la centru, Claudiu Gogu din Reșița și Toader Răzvan din Oțelu- Roșu , asistenți

Competiția play-off-ului va fi întreruptă timp de 2 săptămâni din cauza programului echipei naționale feminine a României

Miercuri, 24 martie, la Sînleani se va disputa de la ora 15, meciul din cadrul Cupei României între Viitorul Arad ( liga a III-a ) și Piros Security Lioness Arad

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite