Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe un frig pătrunzător, ,,Leoaicele” de la Piros Security n-au avut milă de adversarele lor. Viitorul Arad- Piros Security Lioness Arad 0-7

Pe un frig pătrunzător, ,,Leoaicele” de la Piros Security n-au avut milă de adversarele lor. Viitorul Arad- Piros Security Lioness Arad 0-7
Comentează 0

Chiar dacă partenerele de joc au fost componente ale unei echipe tot din Arad, fotbalistele de la Viitorul ( liga a III-a) nu au reușit să țină piept elevelor lui Dan Cuedan.

Meciul a contat pentru prima etapă a Cupei României la fotbal feminin și s-a încheiat cu scorul de 7-0 în favoarea celor de la Piros Security, echipă aflată în acest moment pe locul secund în prima ligă. Vântul care a făcut ca temperatura resimțită pe teren să oscileze în jurul a zero grade nu le-a împiedicat pe Denisa Olariu, Parlak sau Răduc să înscrie și să rateze alte numeroase ocazii. Dan Cuedan a fost obligat să joace și acest meci cu un portar improvizat De data aceasta , între buturi intrând Prisăcari, dar moldoveanca nu a prea avut mingi pe spațiul porții, deși în echipa antrenată de Valentina Haida au evoluat foste componente ale UTA-ei ” Tânăra Doamnă”, precum Andrada Vanu sau Mădălina Chiș

După ce la pauză scorul era 0-3, prin golurile înscrise de Melisa Olariu, în minutele 10 și 42 și Parlak, în minutul 33, în repriza a doua, presiunea ” Leoaicelor” a continuat, iar Ana Maria Covaci de la gazde și-a trimis mingea în proprie poartă ,în minutul 53, iar scorul a luat proporții prin încă două puncte înscrise de Denisa Olariu, în minutele 61 și 63 și un altul de Elena Răduc în minutul 87.

Echipa Viitorul Arad nu a arătat rău, mai ales din punct de vedere fizic, însă mai au de ” tras” în ceea ce privește relațiile de joc și execuțiile tehnice.

Ambele echipe au terminat jocul în inferioritate numerică datorită accidentărilor lui Carla Kugler de la echipa oaspete și Alexandra Guțu de la Viitorul Arad.

Același frig l-a îndurat și brigada de arbitri, alcătuită din: Alexandru Gornic, la centru, Alina Mihoc și Andrei Pîslaru la cele două margini.

Echipa ”Piros Security Lioness” s-a calificat în turul următor, tur în care vor intra și echipele din liga a II-a.

Viitorul Arad: Andrada Vanu, Ioana Cristea, Mariana Mihuțiu, Mariana Dreucean, Ileana Preală, Anamaria Covaciu, Laura Mihăieș, Mădălina Chiș, Estera Prunar, Alexandra Vămanu, Alexandra Guțu.

Au mai jucat: Eunice Buda și Raluca Ștefănescu

Piros Security Lioness: Dumitrița Prisăcari, Florentina Ancăș, Magdalena Drăgan, Denisa Marcea, Lidia Șuveț, Parlak Nazlikan, Ioana Prodan, Elisa Bozian, Carla Kugler, Mariana Voinea, Melisa Olariu.

Au mai jucat: Elena Răduc, Andreea Balaș și Andreea Tomescu

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite