Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lento cafee soiree ... Sau Eminescu .... Cea mai frumoasă Iie românească!!!

Lento cafee soiree... Sau Eminescu .... Cea mai frumoasă Iie românească!!! De fapt ,e bine să ne întâlnim și să ne cunoaștem! Iată ,prima Întâmplare culturală a Duminicii de Rusalii a fost găzduită...lent...pret de două ore sub calmul localului de pe Corso...ul arădean in orasul cu floare ...de tei... Au pășit lent...(si)..pasii mei.... la Premierea Cărților editate anul trecut sub Zodia... Cancerului ...Covid ... O foarte lentă si remarcabilă Serată Setată pe Domenii literare si conținuturi! Juriul acestei ediții format din Virgiliu Bradin,Vasile Man,Nadina Szakacs (președinte, Anton Ilica) a adus pe Rampa Ligii Scriitorilor Aradeni Pe următorii colegi Voichita Macovei Ioan Alexandru Ardelean Lucia Bibarţ Lazar Lazăr Magu Livia Ciupav Sfaraila Bace Toghiere Gheorghe Hodrea Teodora L. Ianto Cristian Mladin

Lento cafee soiree ... Sau Eminescu .... Cea mai frumoasă Iie românească!!!
Comentează 1

De fapt nu mi -am propus decât o ordine aleatoare și am vrut să scot în evidență Rolul nostru în ierarhii valorice, premiile acordate. Sub semnul lui Eminescu a fost Recitalul Valeriu Ilica, arghezian și atoatecunoscator....! Promotor al versului citat pe de rost și al Amintirilor literare! Quintesenta ciresii de pe Tortul aniversar a constituit Lacrima de crin a sărbătoritei Maria Gligor Maria ! Felicitări Lucia Bibart pentru organizare ! Distinsului Juriu ptr osardie și Rusaliilor Pentru Ideea de Absolut!De coeziune de grup iar dlui prof.univ.dr. Anton Ilica pentru Drag de Liga! Lento cafee... duminical la Arad! Vă mulțumesc ... undeva voi fi și eu! (notă: Aceste rânduri sunt Râuri de suflet.)

Vă mulțumesc pentru Seara de Duh Înălțător! Și când te gândești, drag cititor, ca eu de chiar scriu Poeme de sertar, de chiar fac o reverență cu gratitudine pentru premierea cărții antologice, în aranjament.

Florica R. Cândea

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite