Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Săvârşin s-a inaugurat cea mai modernă sală de sport de pe Valea Mureșului (FOTO)

Cea mai modernă sală de sport construită pe Valea Mureșului a fost inaugurată astăzi, la Săvârșin, de primarul comunei, Ioan Vodicean, și de președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

La Săvârşin s-a inaugurat cea mai modernă sală de sport de pe Valea Mureșului (FOTO)
Comentează 1

„Se nasc lucruri foarte frumoase în județul Arad! Cel mai recent exemplu este noua sală de sport de la Săvârșin. Felicitări primarului Ioan Vodicean și echipei sale, atât pentru această realizare, cât și pentru celelalte proiecte care de la lună la lună aduc un plus de valoare Săvârșinului, comuna regală a României”, a declarat președintele Iustin Cionca.

Valoarea investiției este de 6.450.000 lei (aproximativ 1.300.000 de euro), finanțată prin Compania Națională de Investiții.

Primarul Ioan Vodicean a declarat: „Este o investiție de care vor beneficia cei aproximativ 500 de elevi ai Liceului Tehnologic Regele Mihai și poate cel puțin atâția tineri din zonă, având în vedere faptul că este singura sală de sport nou construită pe Valea Mureșului. Sala a fost construită de la zero, iar capacitatea tribunei este de 102 locuri”.

La eveniment au fost prezenți deputatul Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA Răzvan Cadar, subprefectul Doru Sinaci, profesori, directoarea Liceului Tehnologic „Regele Mihai”, tineri din comună. În cinstea profesorului Iosif Unterweger, unul dintre cei mai apreciați dascăli din comunitate, sala primit numele acestuia.

 

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite