Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La o cafea și un film pentru persoanele vârstnice din municipiul Arad, la Cinematograful „Solidaritatea“ din Gai

Într-un ambient prietenos, miercuri, 28 iunie 2023 în cadrul unui eveniment dedicat persoanelor vârstnice, aceștia  au putut savura o cafea și au vizionat la Cinematograful „Solidaritatea“ din cartierul Gai filmul „Hotel Grand Budapest“.

La o cafea și un film pentru persoanele vârstnice din municipiul Arad, la Cinematograful „Solidaritatea“ din Gai
Comentează 1

„Evenimentul intitulat sugestiv «Cafea și cinema pentru persoanele vârstnice» are caracter caritabil, participarea fiind gratuită. Evenimentul a fost organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Direcția de Asistență Socială Arad, pentru persoanele vârstnice din municipiul Arad. Înainte de începerea filmului, participanții au fost invitați să servească cafea, apă și produse de patiserie, au socializat, manifestându-și dorința de a participa pe viitor la acțiuni precum cea de azi!”,  a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad

Pelicula care a rulat pe ecranul cinematografului „Solidaritatea„ a fost distinsă cu patru premii Oscar, pentru cea mai bună scenografie, cele mai bune costume, cea mai bună coloană sonoră și cel mai bun machiaj. De asemenea, a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film și cinci premii BAFTA. Totodată, la Berlinala din 2014, filmul a primit Marele Premiu al Juriului.

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite