Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jucătoarele pregătite de Dan Cuedan au mai bifat o victorie. Independența Baia Mare- Piros Security Liones 2-3

În această dimineață s-a disputat o etapă intermediară în campionatul superligii feminine de fotbal. Pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare arădencele antrenate de Dan Cuedan, noul antrenor al echipei ”Piroș Security Liones” au obținut o victorie cu 3-2, o victorie cu mult mai clară decât o arată scorul, băimărencele punctând al doilea lor gol de-abia în minutul 93+3.

Jucătoarele pregătite de Dan Cuedan au mai bifat o victorie. Independența Baia Mare- Piros Security Liones 2-3
Comentează 0

Cu toate că Baia Mare este o localitate aflată în carantină, meciul s-a disputat, oferind ” leoaicelor” să dovedească forma bună prin care trec.

Scorul a fost deschis de oaspete prin Melisa Olariu în minutul 21, dar Alexandra Lunca a reușit să egaleze  în minutul 43.

Se părea că acesta va fi scorul la pauză, însă aceeași Melisa Olariu, în mare formă de joc, nu a fost de acord și a făcut 1-2 cu un minut înainte de finalul primei reprize.
Acest scor s-a menținut până în minutul 81, minut în care jucătoarea echipei arădene,de numai 15  ani, Carla Kugler a reușit să înscrie golul liniștitor de 1-3, dintr-o lovitură liberă de la 21 m. 

Totuși , echipa gazdă a mai avut o zvâcnire de orgoliu, în prelungiri ( min. 90+3) și a stabilit scorul final de 2-3 prin Denisa Predoi.

În celelalte partide ale zilei s-au înregistrat următoarele rezultate:

Olimpia Cluj- Carmen București 9-2
Vasas Femina- Universitatea Alexandria 4-1
Heniu Prundu Bîrgăului- Fortuna Becicherecu Mic 2-2
Selena Constanța- Fair-Play București 0-1
Banat Girls - Universitatea Galați 1-2

În acest moment Piros Security Liones ocupă locul 7 în clasament, cu 14 puncte din 8 meciuri disputate, iar joi, 19 noiembrie de la ora 11, echipa arădeană va întâlni pe stadionul din Sînicolau Mic pe Selena Constanța, echipă ce se află în acest moment pe  ultimul loc cu zero puncte acumulate.

Piros Security Liones Arad: Maha, Parlak, Drăgan , Tomesc, Sîrbovan, Olariu, Ancăș, Răduc, Marcea, Șuveț, Sucilă..

Rezerve: Bot, Kugler

Antrenor: Dan Cuedan

Director sportiv: Liviu Ilea

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite