Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Piros Security Arad- Fortuna Becicherecu Mic 3-2

Echipa feminină de fotbal, ”Piros Security Lioness” Arad a câștigat astăzi, pe stadionul din Sînicoalu Mic, trei puncte de aur în meciul cu ” Fortuna” Becicherecu Mic.

Piros Security Arad- Fortuna Becicherecu Mic 3-2
Comentează 0

Situate pe locurile trei , respectiv, doi, la finalul sistemului regular, cele două echipe au oferit un joc plin de energie și dăruire. ” Astea au jucat mai bine ca UTA ” a fost reacția unei fetițe prezente la meci.

Sub comanda antrenorului Dan Cuedan și, rețineți, fără două jucătoare de mare importanță în echipă, egipteanca Maha, portar și turcoaica Parlak vîrf de atac, ” leoaicele” au punctat de trei ori prin Sucilă, dintr-un penalty, în minutul 26 și de două ori prin inepuizabila Melisa Olariu, în minutele 47 și 64.

Oaspetele au profitat de faptul că în poarta arădencelor a trebuit să ia loc căpitanul de echipă , fundașul central, Denisa Marcea și au înscris și ele de două ori, prin Laura Rus și Shaira Pera, ținând permanent scorul strâns.

Ultimele minute le-au găsit pe timișorence în atac, dar linia de fund a echipei lui Dan Cuedan a rezistat cu brio , protejând-o pe pe colega lor din poartă..

” A fost o victorie care mi-a ținut emoțiile la limitele suportabilului. Cred că fetele formează un colectiv puternic și legat. Ele au fost conștiente că foarte mult contează startul în această ultimă parte a campionatului și s-au concentrat obținând o victorie încă incalculabilă. Suntem încă la început, duminică vom avea din nou un meci greu, cel cu ”Vasas Femina” din Odorheiu Secuiesc, dar până atunci, sperăm că le vom avea în rândul nostru și pe cele două fete străine”, a declarat Pavel Piroș, președintele clubului ” Piros Security Lioness” la finalul partidei.

Arbitrul Adina Popa, la centru, împreună cu cei doi asistenți, Cristian Gozman și George Urs, ambii din Oradea au condus următoarele echipe:

Piros Security Lioness Arad: Denisa Marcea, Lidia Șuveț, Florentina Ancaș, Dumitrița Prisăcariu, Andreea Tomescu, Magda Drăgan, Elena Răduc, Cristina Sucilă, Elisa Bozian, Olariu Melisa

Rezerve: Carla Kugler, Mariana Voinea, Ioana Prodan

Antrenor: Dan Cuedan

Director sportiv: Liviu Ilea

Fortuna Becicherecu Mic: Rebeca Pavel, Cosmina Dușa, Sabina Scurtu, Denisa Heisu, Claudia Bistrian, Laura Rus, Savetuca Codrescu, Anda Jivan, Larisa Ienovan, Nadejda Colesnicenco, Melisa Șodică.

Rezerve: Cosmina Roșu, Valentina Grigore, Nicoleta Deca, Alexandra Hațegan, Shaira Pera, Florina Abrudan, Adina Rognean, Anca Dobai

Antrenor: Florina Pădurean

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite