Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Leoaicele” de la Piros Security sunt în mare formă

Astăzi, pe stadionul din Sînicolau Mic, începând cu ora 11, în meciul de superligă a campionatului românesc de fotbal feminin, ” Piros Security Liones” a obținut o victorie categorică în meciul cu Banat Girls din Reșița.

”Leoaicele” de la Piros Security sunt în mare formă
Comentează 0

4-0 a fost scorul final, dar acesta putea fi și mai mare dacă Parlak, Olariu, Drăgan și alte jucătoare arădene nu ratau multele ocazii care le-au avut.

Fetele antrenate de mine s-au descătușat și au evoluat fără nicio reținere, asta poate ca să-mi demonstreze mie că trebuie să am încredere în ele. Și am. Sunt jucătoare mature deși unele foarte tinere. În scurtul timp pe care le-am avut la antrenamente după părăsirea acestei lumi de către fostul antrenor Florin Bugar, ele mi-au arătat dorință de afirmare, disciplină în joc (dacă știi cum să le abordezi ) și loialitate față de club. E o plăcere să lucrez cu ele, chiar și în aceste condiții de pandemie, răspund cu bine la ceea ce le cer și sperăm la rezultate la fel de bune până la finalul campionatului, a declarat noul antrenor, Dan Cuedan.

Scorul a fost deschis de căpitanul de echipă, Denisa Mercea, în minutul 13, dintr-o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă, portarul oaspete, Pandova, fiind ” păcălită” de arădeanca Prisăcari , aceasta simulând intrarea în posesia mingii, lăsând-o să treacă pe lângă ea fără sa o atingă.

Tot peste 13 minute, una dintre cele mai talentate jucătoare de la Piroș Security, Magdalena Drăgan, face 2-0, șutând imparabil de la marginea careului oaspete.Patru minute mai târziu, Elena Răduc stabilește scorul primei reprize ( 3-0) printr-un șut de la 15 m.

În continuare, până la finalul celor 45 de minute, ” Leoaicele” au ridicat talpa de pe piciorul de accelerație, așa că a trebuit să ajungem în minutul 57 pentru a urmări cel de-al patrulea și ultimul gol acestui frumos meci. De fapt , un autogol al căpitanului echipei reșițene, Elena Ruvila, aceasta deviind în proprie poartă mingea șutată de arădeanca Șuveț.

Antrenorul Dan Cuedan a mai folosit de pe banca de rezerve și pe Lavinia Bot, Andreea Tomescu, Maria Neacșu și Carla Kluger, aceasta din urmă un real talent la doar numai 15 ani.

Brigada de arbitri avându-i în componență pe Ioan Boldea din Aiud, Marius Talpoș din Timișoara și Alina Mihoc din Arad a condus bine această partidă în care au evoluat:

Piros Security:  Maha – Olariu (81 Tomescu), Ancăș, Prisăcari, Marcea – Suveț, Răduc (78 Kugler), Sucilă, Drăgan – Parlak (68 Neacșu) – Sîrbovan (81 Bot).  Antrenor: Dan Cuedan.

Banat Girls Reșița:Panova (78 Roșca) – Rotaru (Kovasc), Ruvila, Mituc, Caun, Burdan, Lazăr, D. Muntean (29 Ursachi), P. Muntean (55 Bozilovic), Crăciun, Ion. Rezerve : Stoianov.  Antrenor: Daniel Amariei.

În celelalte meciuri ale intermediarei de astăzi s-au consemnat următoarele rezultate:

Universitatea Galați- Vasas Femina 2-2

Olimpia Cluj- Heniu Prundul Bîrgăului 1-0

Carmen București Selena Constanța 4-0

Universitatea Alexandria- Fortuna Becicherecu Mic 0-3

Următorul meci al arădencelor de la Piros Securtiy, locul 7 în clasament, va avea loc duminică, 15 noiembrie, la Baia Mare , unde ”Leoaicele” va întâni, de la ora 11, echipa ”Independența”, echipă situată în acest moment pe locul 10.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite