Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Ne implicăm în promovarea prevenirii cancerului la femei”

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a discutat astăzi cu managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Florina Ionescu, și cu dr. Cristian Furău despre proiectele cu finanțare europeană pretabile pentru spital. La întâlnire au participat și directori ai Consiliul Județean, Gabriela Chiricheu și Andrei Ando, pentru dezvoltarea relațiilor internaționale ale spitalului, prin proiecte care pot asigura transferul de cunoaștere dinspre spitale occidentale către sistemul de sănătate publică arădean.

Iustin Cionca: „Ne implicăm în promovarea prevenirii cancerului la femei”
Comentează 0

Discuția de astăzi s-a axat pe proiectele transfrontaliere cu Ungaria, unde Consiliul Județean Arad are parteneriate active și funcționale cu comitatele Bekes și Csongrad. Proiectele în discuție urcă la valoarea totală de 2 milioane de euro.

„Fiecare bănuț pe care reușim să îl aducem pentru spital este un câștig. L-am invitat la discuție pe dr. Cristian Furău pentru că până la construirea Complexului Matern-Pediatrie trebuie să ne aplecăm și asupra spatiilor existente și a serviciilor medicale, pe informarea pacienților, pe logistica deja existentă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În cadrul întâlnirii de astăzi s-a convenit implicarea Consiliului Județean Arad într-un proiect la nivel județean pentru promovarea prevenirii diferitelor forme de cancer la femei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite