Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Complexul Matern-Pediatrie, analizat etaj cu etaj” (FOTO)

Proiectul noului Complex Matern-Pediatrie, construit de Consiliul Județean Arad, a fost astăzi analizat de echipa de proiect, etaj cu etaj, circuit cu circuit, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca. La ședința de lucru au participat și directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, un medic epidemiolog şi experți din Capitală.

 Iustin Cionca: „Complexul Matern-Pediatrie, analizat etaj cu etaj” (FOTO)
Comentează 0

Complexul Matern-Pediatrie construit de Consiliul Județean Arad va avea 312 paturi în regim de spitalizare continuă și 23 de paturi pentru spitalizare de zi. Este un proiect în valoare de 115 milioane de euro, finanțat prin PNRR.

Clădirea va fi amplasată în lateralul Spitalului Județean, deasupra canalului Mureșel, care cu această ocazie vă fi sistematizat pe porțiunea din curtea spitalului.

„Continuăm să muncim la acest proiect. Conform contractului pe care l-am semnat cu Ministerul Sănătății, spitalul va trebui finalizat până în anul 2026. Asta înseamnă, obligatoriu, că anul viitor trebuie începută efectiv construcția”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

 

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite