Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incredibil! Cel mai norocos om din lume a câştigat la loto cu un bilet vechi de un an!

Un bărbat din Statele Uninte ale Americii a fost la un pas de a pierde marea şansă a vieţii lui de a se îmbogăți instantaneu! El a găsit un bilet de loterie vechi de un an, iar această întâmplare norocoasă i-a adus sanșa vieții sale, și, ca prin minune, a devenit milionar peste noapte!

Incredibil! Cel mai norocos om din lume a câştigat la loto cu un bilet vechi de un an!
Comentează 0

Acestă întâmplare a luat loc pe muchie de cuțit, fiidcă în cazul în care bărbatul mai întârzia puţin să dea de acesta, biletul deja expira , iar posibilitatea de a-şi revendica premiul nu ar mai fi fost posibilă. Jimmie Smith, în vârstă de 68 de ani, un fost ofiţer de securitate din New Jersey, a câştigat 24,1 milioane de dolari după ce a cumpărat un bilet de loterie din New York.

Sexagenarul a descoperit că trebuie să-şi revendice premiul abia după un an. El a cumpărat biletul în 2016, dar l-a uitat într-o cămaşă. Recent, când loteria a anunţat că este aşteptat de multă vreme un câştigător să-şi revendice premiul, s-a gândit că nu ar strica să verifice totuşi biletul, și a rămas de-a dreotul șocat când a aflat că el e cel care a câștigat premiul cel mare. A căutat biletul pentru multă vreme, până ce a dat de acesta şi a constatat cu stupoare că era chiar biletul câştigător.

Sursa click.ro


Scrie un comentariu

trimite