Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încep înscrierile la Centrul Județean de Excelență Arad

În perioada 11.09.2023-22.09.2023, Centrul Județean de Excelență Arad organizează sesiunea de înscrieri a elevilor pentru anul școlar 2023-2024.

Înscrierea elevilor se poate face de către părinte sau de către reprezentantul legal, conform calendarului. Elevii care au participat la activitățile de pregătire în anul școlar anterior se pot reînscrie prin completarea unei cereri de reînscriere și a link-ului https://forms.gle/YFcBi52RStk5dTE29.

Încep înscrierile la Centrul Județean de Excelență Arad
Comentează 0

Elevii care se înscriu pentru prima dată alături de completarea link-ului  https://forms.gle/JfowyFtXNtVtf3o5A și a cererii de înscriere au nevoie și de recomandarea din partea cadrului didactic și de copia de pe certificatul de naștere sau buletin.

Centrul pregătește gratuit elevii capabili de performanță școlară, iar în oferta educațională a acesteia pentru noul an școlar se regăsesc nu mai puțin de 17 discipline de studiu: limba și literatura română, limba engleză, limba germană maternă, limba maghiară maternă, limba slovacă maternă, matematică, informatică, fizică, geografie, istorie, anatomie, discipline economice, turism, protecția mediului, muzică instrumentală (pian), arte plastice și electronică și automatizări.

În anul școlar anterior în cadrul Centrului au fost pregătiți peste 600 de elevi. Aceștia au participat la de 70 de olimpiade și concursuri școlare desfășurate la nivel județean, național și internațional, unde au obținut nu mai puțin de 402 premii și calificări.

Informații suplimentare despre etapa de înscriere pot fi găsite pe site-ul https://cjexar.ro/,  pe paginile de facebook și de instagram ale Centrului Județean de Excelență Arad și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Arad (secțiunea forum public).

Sursa foto: Facebook Centrul Judeţean de Excelenţă Arad – CJEX AR

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite