Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Seculici: „Centrul Fan Curier din Arad confirmă atractivitatea județului”

Gheorghe Seculici: „Centrul Fan Curier din Arad confirmă atractivitatea județului”
Comentează 0

Fan Curier își deschide bază logistică la Arad, anunță arhitectul Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

După companii ca Momax sau Lidl, Fan Curier este un alt mare jucător național care optează pentru un hub de depozitare și aprovizionare în județul Arad.

Centrul logistic Fan Curier va fi la urcarea pe autostradă, în parcul industrial VGP al dezvoltatorului ceh omonim. Suprafața acoperită va fi de 10.000 metri pătrați.

„Atunci când spuneam că dezvoltarea Aradului nu s-a oprit și că suntem un punct strategic în servicii și în domeniul logistic, unii erau tentați să declare că m-am hazardat. Iată că expansiunea Fan Curier la Arad confirmă scenariul nostru. Doar în parcul VGP mai sunt disponibile aproape 200.000 de metri pătrați pentru închiriere, iar în curând se va deschide, peste drum de Expo Arad, un nou parc logistic, CTP. Alegerea Fan Curier de a veni la Arad este cu atât mai importantă cu cât este vorba despre un lider de piață, care a încheiat anul 2022 cu afaceri de 1,1 mld. lei, în creştere cu 10% faţă de anul anterior”, a precizat Gheorghe Seculici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite