Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Turnagiu rămâne adjunct al inspectorului șef al IPJ Arad. Vezi ce alte împuterniciri au fost dispuse

Comisarul-șef Florin Turnagiu va rămâne adjunct al inspectorului șef al IPJ Arad pentru o perioadă de cel puțin încă trei luni. Fostului șef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș i-a fost prelungită împuternicirea până la finele lunii martie, în vreme ce Dan Stoicănescu, tot de la IPJ Timiș, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Arad. 

Florin Turnagiu rămâne adjunct al inspectorului șef al IPJ Arad. Vezi ce alte împuterniciri au fost dispuse
Comentează 0

În urma trecerii în rezervă a unor ofițeri cu funcții de conducere, la nivelul IPJ Arad au fost făcute mai multe modificări de personal, dispuse de comanda inspectoratului.

Așadar, comisarul-șef Olariu Cătălin a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, pe funcția de Șef Serviciu Investigații Criminale, iar comisarul-șef Ciochină Claudiu a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, pe funcția de Șef Serviciu Criminalistic.

Tot pentru o perioadă de 6 luni, au mai fost împuterniciți inspector principal Cuciulă Marius, pe funcția Șef Birou Supravegheri Judiciare, în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, inspector principal Lung Vlad, pe funcția Șef Birou Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Arad.

 


Scrie un comentariu

trimite