Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii lui Poenaru au jucat slab la Mioveni și s-au cam făcut de râs: FC Voluntari – UTA 3-0

UTA fost învinsă cu 3-0, în deplasarea făcută astăzi la Mioveni, unde a întâlnit FC Voluntari. Cu un David Miculescu,  aflat aproape sigur în curtea Stelei lui Becali, apatic, cu un Claudiu Keseru care nu se regăsește, cu un Otele care pare că vrea, muncește, dar nu reușește aproape nimic, cu o apărare visătoare, prinsă prea des pe picior greșit, Bătrâna Doamnă a jucat prost, a luat trei goluri (n.r. - ne bucurăm că a scăpat doar cu atât), a avut câteva ocazii și cam atât.

Elevii lui Poenaru au jucat slab la Mioveni și s-au cam făcut de râs: FC Voluntari – UTA 3-0
Comentează 2

După o primă repriză slabă, Bătrâna Doamnă a intrat la vestiar cu un handicap de două goluri, luate înainte de pauză. În primele minute ale partidei, UTA domină steril, nereuşind să pună în pericol poarta lui Popa. În minutul 8, Vukcevic centrează, Otele loveşte cu capul, dar balonul iese în afara terenului. Prima ocazie a Voluntariului vine în minutul 14. Marcelo Lopes trage tare din 16 metri, dar Iacob este pe direcţia mingii şi reţine. Acelaşi Iacob reţine şi şutul lui Meleke din minutul 21, precum şi balonul expediat de Nemec şase minute mai târziu. În minutul 35, UTA este aproape de gol, în urma unei faze marca Otele. Acesta centrează periculos iar Matricardi este la un pas de autogol. Minutul 39 aduce primul gol al gazdelor. Rață centrează foarte, balonul ajunge la Adam Nemec, care deşi se află cu spatele la poartă, înscrie cu capul în stil de mare atacant. Patru minute mai târziu, Marcelo Lopes face 2-0. Costin îi trimite lui Nemec, fostul dinamovist nu reușește să mai trimită cu capul, mingea ajunge la Vlad care trage, iar Lopes înscrie cu latul.

Poenaru mută curajos la pauză, dar schimbările nu îi ies

La pauză Poenaru mută curajos, plusând cu doi jucători ofensivi: în scoate le Claudiu Keseru, căpitanul și vedeta echipei, care din nou a jucat sub așteptări, pentru a-i face loc basarabeanului Postolachi, iar în locul lui Ubbink îl trimite în teren pe Ademi. De asemenea, în locul lui Batha intră Matei.

Inițial schimbările păreau a fi promițătoare. În minutul 48, Postolachi trimite cu capul la colțul scurt, dar portarul gazdelor intervine. În minutul 55, UTA are o nouă oacazie prin Hoxhallari. Albanezul trage tare de la distanță, însă Popa este la post. Cum atacul UTA-ei se blochează, Poenaru mai face două schimbări în linia ofensivă. În locul lui Miculescu îl introduce pe Șteau, iar Otele este schimbat cu Stahl. Degeaba însă. Cei care înscriu sunt tot fotbaliștii de la Voluntari. În minutul 84, Meleke trimite din dreapta, nou intratul Aliji recentrează, balonul ajunge Florea, intrat și el pe parcurs în locul lui Nemec, care înscrie din fața unei apărări prinsă din nou pe picior greșit.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează, vă prezentăm cele două echipe trimise pe teren de Liviu Ciubotariu, respectiv Ilie Poenaru.

FC Voluntari: Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Rață, Vlad (Merloi), Meleke, Droppa (Tavares) – Lopes (Aliji), Adam Nemec (Florea). Rezerve: Râmniceanu – Aliji, Andreș, Marrone, Tavares, Fulop, Voican, Merloi, Florea.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Hoxhallari – Batha (Matei), Cascini – Miculescu (Șteau), Ubbink (Ademi), Otele (Stahl) – Keseru (Postolachi). Rezerve: Balauru – Isac, Stahl, Matei, Șteau, Ademi, Chindriș, Dobrescu, Postolachi.

Partida a fost arbitrată de Cătălin Popa (la centru), George Neacșu şi Alexandru Vodă (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Andrei Antonie, în timp ce în camera VAR s-au aflat Iulian Dima şi Romică Bîrdeș. La capitolul observatori, trebuie spus că aceştia au fost Teodora Albon (FRF) şi Iuliuss Nemțeanu (LPF).

Foto: Arhiva – uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite