Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Familia regală se adună în jurul reginei Elisabeta a II-a: britanicii sunt îngrijorați cu privire la sănătatea acesteia / UPDATE: Regina a murit

Familia regală britanică s-a adunat, joi, la palatul Balmoral, pentru a-i fi aproape Reginei Elisabeta a II-a. Medicii care au consultat-o în acestă dimineață s-au declarat îngirjorați de starea de sănătate a suveranei în vârstă de 96 de ani. Prințul moștenitor Charles și soția sa, ducesa de Cornwall, se află la Balmora, iar în cursul serii au ajuns și prinții William, Andrew și Edward, cu o cursă specială care a aterizat pe aeroportul din Aberdeen, scrie realitatea.net.

Familia regală se adună în jurul reginei Elisabeta a II-a: britanicii sunt îngrijorați cu privire la sănătatea acesteia / UPDATE: Regina a murit
Comentează 0

Update 1 Regina a murit

Marea Britanie este în doliu. Regina a murit. Oamenii s-au strâns în număr mare la Castelul Balmoral, unde suverana s-a retras în ultima vreme. De asemenea, amenii adunați în fața porților Palatului Buckingham aveau ochii înlăcrimați la aflarea veștii şi început să cânte cu voci încete „God Save the Queen".
După moartea reginei, Charles, prinţ de Wales, devine regele Angliei.


Veștile îngrijorătoare despre sănătatea Reginei Elisabeta a II-a îi adună pe toți britanicii împreună, după ce medicii au anunțat că „sunt îngrijorați” în legătură cu starea sa de sănătate. Regina și-a anulat toate întâlnirile din ultimele zile.

Suverana britanică, în vârstă de 96 ani, este cea mai longevivă din istoria Regatului Unit și a sărbătorit în acest an jubileul de platină, în luna iunie. Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani în 21 aprilie. Având în vedere că a preluat domnia pe 6 februarie 1952, adică în urmă cu peste 70 de ani, Elisabeta a II-a este cel mai longeviv șef de stat încă în viață.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: g4media.ro


Scrie un comentariu

trimite