Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipa de volei a CS Westar Arad s-a întors de la Azuga cu medalia de bronz

Echipa de volei a CS Westar Arad s-a întors de la Azuga cu medalia de bronz
Comentează 3

Echipa de volei a CS Westar Arad s-a întors de la Azuga cu medalia de bronz.

Cu toate că la această a doua ediție a Campionatului de volei pe zăpadă, de la Azuga, lotul de jucătoare al Aradului a fost cel mai tânăr, fetele pregătite de prof. Iosif Wecker au cucerit medaliile de bronz. 

În partida din finala mică, arădencele au învins o echipă alcătuită din voleibaliste de la CSS Constanța 1 și CSM Timișoara, dar după o luptă exemplară . După ce scorul a fost nefavorabil în primul set pentru Westar Arad (11-15) și după ce și în setul al doilea scorul a fost la un moment dat 8-13, elevele lui Wecker, au reușit să câștige acest set. În setul decisiv, tot la mare luptă arădencele au învins cu 15-12, intrând astfel în posesia medaliilor de bronz.

Echipa CS Westar Arad a fost alcătuită din Alice Mirescu, Ioana Ban și Maria Șod, precizând că o echipă de volei pe zăpadă era compusă din trei jucătoare în teren și o rezervă.

  ” A fost un rezultat excepțional ținând cont ca au participat pentru prima data la aceasta competiție organizata de Federația Română de Volei  sub egida Comisiei Europene de Volei. Felicitari tuturor participanților la acest campionat național!”, a declarat antrenorul lotului arădean, profesorul Iosif Wecker

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite