Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Calificați la semifinalele speranțelor

Calificați la semifinalele speranțelor
Comentează 0

Dacă anul trecut în luna decembrie CS WESTAR Arad a reușit șă scrie o pagină de istorie in voleiul juvenil la categoria minivolei calificându-se la faza semifinala pe țară, în acest sfirsit de săptămână a venit rîndul celor mai măricei, din categoria speranțeș să îți joace ultima carte pentru a putea accede în fazele semifinale.

Au fost înregistrate următoarele rezultate:

CSS Caransebes - CS WESTAR Arad 3-1 (25-19; 23-25; 25-18; 25-17) și CSS 6 Ștei - CS WESTAR Arad 0-3 (16-25; 18-25;17-15).

Cu această ultimă victorie CS WESTAR Arad mai scrie o pagina de istorie în acest sport fiind prima echipa de volei la categoria speranâe care reușește să facă această performanță. Echipa a fost formată din urmatorii jucători: Răzvan Roșca, Vlacis Omar (căpitan), Filipan Alin, Cîmpan Alexandru, Brade Alexandru, Burzo Andrei, Țîrlea Alexandru și Grecu Raul.

,,Le mulțumesc pe această cale jucătorilor, galeriei care a făcut deplasarea împreună cu echipa pentru a o susține, Primariei Vladimirescu prin primarul Ioan Crișan, cît și Consiliului Local Vladimirescu pentru că au susținut și sprijinit această echipă tânără pentru a putea avea aceste rezultate remarcabile,,, spune antrenorul Iosif Wecker.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite