Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DEEE colectate în municipiu între 11 martie și 19 aprilie

Între 11 martie și 19 aprilie la Arad va avea loc o acțiune de colectare DEEE: frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici.

DEEE colectate în municipiu între 11 martie și 19 aprilie
Comentează 0

„Toți arădenii sunt invitați să se debaraseze responsabil de aparatele vechi sau stricate și astfel suntem siguri că ajung la fabrica de reciclare, NU la groapa de gunoi.

Colectarea de aparate electrice, electronice și electrocasnice vechi sau defecte se realizeză cu mașina de colectare, direct de la domiciliu sau sediu de firmă, în baza unei comenzi.

Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau GRATUIT astfel:

  • Programează-te la 0751302123 Zilnic, între orele 9.00-17.00 sau la TelVerde 0800 444 800, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00
  • sau completează formularul de comandă https://colecteaza.ro/contacteaza-ne/, disponobil 24/7 și o echipă va ajunge la adresa indicată pentru a prelua aparatele electrice pe care dorești să le predai spre reciclare”, transmit organizatorii.

Toți cei care vor apela la serviciul de colectare din cadrul campaniei pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile de mai jos:

1 x Aspirator

2 x Bormașină percuție

2 x Cafetieră

2 x Mixer

3 x Cap duș cu filtrare

Tragerea la sorți va avea loc marți, 23 aprilie, ora 12:00, în P-ța Avram Iancu.

Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Campania de mediu este organizată de PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD, împreună cu SLC Timiș, cu susținerea OIREP ECO POSITIVE și a partenerului local: MGG Recycling.


Scrie un comentariu

trimite