Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De-a bușilea !

De-a bușilea !
Comentează 0

 

Majoritatea dintre noi au sau au avut copii mici , nepoți sau au avut de-a face cu odrasle ale cunoștințelor.

Unele dintre momentele cele mai gustate de noi, adulții, privite cu speranțe și cu grijă totodată, din evoluția celor amintiți mai înainte, au fost acele încercări ale lor de a trece de etapa târșielilor, pe mâini și pe genunchi, la etapa mersului în picioare. Iar satisfacția cea mai mare am trăit-o și o trăim când prichindeii parcurg singuri , în picioare, distanța ” enormă” de la pătuț până în brațele noastre.

Nu există bucurie mai mare!

Sunt sigur că zecile de mii de spectatori și sutele de mii de telespectatori au trăit aseară acest sentiment.

UTA , în a patra ediție consecutivă de campionat, a dat , în meciul cu FCSB , impresia că a părăsit mersul pe brânci și a trecut la altă etapă de deplasare. Un pic șovăielnic , un pic ” crăcănat” așa ca părintele ei, ” strâmbul” de Rednic, dar...în picioare.

Sigur vor mai fi perioade când vom vorbi și de aterizări pe burtă sau cucuie în cap, pentru că pericole sunt în toate locurile, dar atunci când treci un obstacol considerat în această perioadă inabordabil ( FCSB), celelalte mici care se vor ivi , chiar dacă unele îți vor mai pune vreo piedică, două, acestea nu vor putea șterge curajul de a continua să mergi în picioare.

UTA se omogenizează încet, încet.

Mircea Rednic , o persoană făcută în toate felurile pe rețele de socializare, un tip sociabil, la prima vedere, dar viclean și cu o personalitate de necontestat, cu explicații în conferințele de presă numai de el înțelese, a încercat și e pe cale să reușească să alcătuiască un colectiv omogen dintr-un grup de fotbaliști necunoscuți. Se simte de la multe poște că a fost un fotbalist de performanță. Nu cedează presiunilor, pune la încercare până la limită răbdarea celor mai înfocați iubitori ai UTA-ei , trece nepăsător , cu zâmbetul lui șmecheresc pe buze și cu mersul său de matelot, printre toți cei care-l contestă.

E mersul țâncilor , acel mers ce face trecerea de la ”de-a bușilea” la mersul în picioare

Mersul lui Rednic nu se va mai corecta, dar al UTA-ei , încet, încet, va fi mai semeț!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite