Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Criminalul care a ucis-o pe femeia din Pâncota a fost prins la un an de la comiterea faptei / UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile

În urma unor activități investigative complexe, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic și Poliției orașului Pâncota, a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Pâncota.

(VIDEO) Criminalul care a ucis-o pe femeia din Pâncota a fost prins la un an de la comiterea faptei / UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile
Comentează 0

Update 1 Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile

Ca urmare a propunerii de arestare preventivă, formulată de procurorul ce caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a bărbatului din Pâncota, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor calificat.


Din cercetări, a reieșit că cel în cauză, la data de 26 februarie 2022, ar fi pătruns în locuința unei femei de 65 de ani, din localitatea Pâncota, cu intenția de a sustrage bunuri. Bărbatul ar fi fost surprins de victimă, în timp ce se afla în casă, aplicându-i acesteia mai multe lovituri care au dus la decesul femeii. După săvârșirea faptei, bărbatul a plecat din imobil cu mai multe bijuterii și telefoane mobile.

În data de 27 martie 2023, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, la domiciliul bărbatului bănuit, de unde au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor calificat. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Institutului Național de Criminalistică - Biroul de Expertize Genetice Judiciare și al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

 

 


Scrie un comentariu

trimite