Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Continuă acțiunile de dezafectare a locuințelor improvizate

În ultima săptămână, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție au continuat acțiunile de dezafectare a locuințelor improvizate din municipiu. Astfel, pe strada Câmpul Liniștii, în vecinătatea stadionului ICRTI, a fost demolată o structură de acest fel, utilizată anterior drept refugiu de către persoane lipsite de un adăpost stabil.

(FOTO) Continuă acțiunile de dezafectare a locuințelor improvizate
Comentează 0

Zona a fost curățată cu ajutorul operatorului de salubritate, desființând în acest mod încă un depozit de gunoaie, potențial focar de infecție. Între locațiile monitorizate de poliția locală, unde apar astfel de amenajări, o parte se află în extravilan, uneori chiar pe câmp, însă, proximitatea zonelor locuite permite deplasarea indivizilor în cauză către spații cu densitate mai mare de populație ori în locații unde se desfășoară activități comerciale și recreative.

„Încurajăm cetățenii să semnaleze prezența pe raza municipiului sau în zonele adiacente, a unor adăposturi improvizate, ținând cont și de apropiatul sezon estival în care activitățile în aer liber ar putea fi stânjenite de existența unor acumulări de gunoaie pe domeniul public sau de manifestări antisociale punctuale. În acest sens, arădenii pot apela dispeceratul poliției locale, la numărul de telefon 0257/939 (apel gratuit), aflat în regim de permanență”, spun reprezentanții DGPL Arad.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite