Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Emisiunea "Îngeri fără aripi" cu Florin Mariş continuă duminică la Televiziunea Arad

Emisiunea
Comentează 0

Emisiunea "Îngeri fără aripi" cu Florin Mariş continuă la Televiziunea Arad. Veţi urmări, duminică, de la ora 17, o nouă ediţie. Una despre credinţă şi respect pentru oameni, despre arta dansului şi rezultate de excepţie, destin şi acţiuni de suflet, dar şi despre cum putem preveni bolile asociate unui stil de viaţă nesănătos.
Primul invitat al emisiunii a crescut la bunici, unde a învăţat credinţa şi respectul faţă de oameni. De la tatăl său a moştenit iubirea pentru natură. Aflăm detalii inedite despre copilăria şi adolescenţa primarului Aradului, Călin Bibarţ.
Despre arta dansului, despre concursuri şi premii aflăm de la antrenoarele Şcolii Ballroom Dance Arad, una din cele mai cunoscute din Arad. Florin Mariş o va avea în platou, apoi, pe actriţa Oltea Blaga. Veţi afla repere ale destinului ei. Oltea va vorbi despre începuturi, carieră, dar şi despre încercările din viaţa sa. Aleasă de către iubitorii de teatru cea mai populară actriţă din Arad, Oltea Blaga îi învaţă, acum, pe cei tineri arta actoriei şi se implică în acţiuni de suflet.
Revine în platoul emisiunii, medicul Vlad Roşca. De această dată, cu recomandări pentru cei care vor să trăiască sănătos.
Nu rataţi ediţia de duminică, 20 februarie, a emisiunii "Îngeri fără aripi".

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite