Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean cofinanțează noul cămin cultural de la Păuliș

Consiliul Județean Arad a aprobat astăzi realocarea sumei de 300 mii lei de la obiectivul de investiții „Modernizare trotuare și accese” la  un nou obiectiv de investiții „Reabilitare cămin cultural Păuliș”. Aprobarea a fost dată la solicitarea Primăriei comunei Păuliș.

Consiliul Județean cofinanțează noul cămin cultural de la Păuliș
Comentează 0

„Am ținut cont de solicitarea făcută de la nivel local. Consiliul Județean alocă finanțare pentru obiectivele pe care administrațiile locale le consideră prioritare, dar sunt și situații în care unele dintre ele cer realocarea sumelor în funcție de cheltuielile pe care le au cu investițiile noi. Eu știu că modernizarea trotuarelor și a acceselor este importantă pentru populație, dar dacă primăria consideră că lucrările la căminul cultural trebuie accelerate și că va compensa sumele acestea, pentru trotuare, în perioada următoare, din diferite proiecte, am fost de acord cu realocarea”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Căminul cultural de la Păuliș se amenajează în sediul fostei primării, iar aici va funcționa și un muzeu militar, cu piese de la Școala de Subofițeri din Radna, după cum au declarat reprezentanții administrației locale. Lucrările sunt cofinanțate de Consiliul Județean, iar proiectul prin care se realizează a fost câștigat de Primăria Păuliș prin AFIR.

Sursa foto: captură video Facebook Consiliul Judeţean Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite