Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Colaborare între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Consiliul Județean Arad

Consiliul Județean a încheiat un protocol cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), pentru o colaborare cât mai directă și pentru a informa factorii interesați, dar și populația cu privire la oportunitățile de finanțare, stadiul implementării programelor operaționale, precum și impactul avut de fondurile europene asupra dezvoltării naționale. Protocolul a fost aprobat de consilierii județeni în ședința extraordinară de astăzi.

Colaborare între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Consiliul Județean Arad
Comentează 0

„Prin acest protocol, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, întărim practic legătura între Consiliul Județean Arad și administrația centrală, creăm o punte de legătură pentru a accesa cât mai facil și mai rapid fonduri europene. Aradul se numără printre județele performante în ceea ce privește fondurile europene, dar dorim să profităm de orice oportunitate pentru a accesa proiecte, pentru a dezvolta județul cu bani europeni”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Activitatea se va desfășura prin Centrul de Informare pentru Investiții Europene care asigură informarea și promovarea privind fondurile europene nerambursabile 2014-2020, precum și pentru fondurile europene aferente exercițiului financiar 2021-2027.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite