Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine se trezeşte devreme... unde va fi vaccinat împotriva COVID-19 primul arădean şi când începe campania de vaccinare în judeţ

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 începe în judeţul Arad mâine la prima oră, e adevărat cu o întârziere de câteva zile, datorată imposibilităţii furnizorului de a trimite la timp dozele promise şi zilelor libere acordate de Revelion.

Cine se trezeşte devreme... unde va fi vaccinat împotriva COVID-19 primul arădean şi când începe campania de vaccinare în judeţ
Comentează 0

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, presa a fost invitată mâine, începând cu ora 8, în clădirea spitalului situată pe strada Stephan Ludwig Roth, unde funcționează secțiile de Pneumologie și TBC (în prezent secțiile COVID-19) pentru a participa la prima administrare din județul Arad a vaccinului împotriva virusului SARS CoV-2.

Vă reamintim că potrivit unui ordin al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în judeţ au fost organizate, pentru etapa I de vaccinare, cinci centre unde va fi administrat vaccinul. Acestea vor funcţiona la:

  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad – centrul de vaccinare amplasat în Arad str. A. Karoly nr. 2-4;
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad – centrul de vaccinare amplasat în Arad str. M. Viteazul nr. 7-8;
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad – centrul de vaccinare amplasat în Arad str. Stephan Ludwig Roth nr. 2-4;
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad – centrul de vaccinare amplasat în Arad Bulevardul Revoluției nr.45;
  • Spitalul Orășenesc Ineu – centrul de vaccinare amplasat în Ineu, str. Republicii nr.2 județul Arad.

Foto: news.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite