Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Centrele fixe de vaccinare vor fi deschise şi de Paşti; între ce ore vă puteţi vaccina

După cum vă informam, arădenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 au posibilitatea să apeleze la mai multe variante.

Centrele fixe de vaccinare vor fi deschise şi de Paşti; între ce ore vă puteţi vaccina
Comentează 0

Se pot vaccina în centrele de vaccinare fixe, pot apela la centrul de vaccinare drive-thru deschis începând de astăzi în parcarea Remarkt/Real – Jumbo şi se pot imuniza direct din maşină sau pot cere să se vaccineze la domiciliu, programându-se la numerele de telefon: 0783121105 și 0257254923. De asemenea, în weekendul 6-8 mai 2021, Primăria Arad dă startul MARATONULUI VACCINĂRII. Arădenii dornici să se vaccineze fără programare sunt așteptați în holul Palatului Administrativ unde se vor putea imuniza pe loc, fără vreo programare prealabilă.

Dacă centrul drive-thru va fi deschis zilnic între orele 8:00 – 20:00, viceprimarul Lazăr Faur a ţinut să precizeze că în ceea ce priveşte centrele fixe de vaccinare, acestea sunt „deschise zilnic între 08.00 - 20.00, inclusiv în perioada Sfintelor Paști”.

Potrivit autorităţilor, la dispoziţia arădenilor a fost pus vaccinul Pfizer, datorită popularității sale,  dar sunt disponibile şi vaccinurile Moderna şi AstraZeneca pentru cine optează pentru altă variantă. 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite