Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cel mai mare HUB umanitar din vestul României dedicat refugiaţilor ucraineni se află la ARAD

Reprezentanţii Asociaţiei Cetatea Voluntarilor susţin că la Arad se află cel mai mare HUB din vestul României dedicat refugiaţilor ucraineni.

Cetatea Voluntarilor a devenit partener strategic pentru zeci de ONG-uri din România şi din Ucraina direct implicate în ajutorarea refugiaţilor şi persoanelor aflate în zonele de război, furnizând zilnic produse alimentare (conserve, pateuri, ulei, zahăr, faină, mălai, paste, supe instant, paste făinoase, lapte praf şi mâncare bebeluşi etc), produse de igienă pentru adulţi şi copii (pamperşi, absorbante, gelusi de dus, şampoane, dezinfectante mâini, igiena orală, hârtie igienică, şerveţele umede şi uscate etc), alimente sărate şi dulci pentru adulţi şi copii (biscuiţi, napolitane, ciocolata, cereale, cozonaci, checuri, panettone, sucuri, covrigei, pufuleţi, pâine prăjită etc), produse de curăţenie, haine adulţi şi copii, paturi şi multe alte zeci de produse necesare pe perioada tranzitarii dar şi şederii lor în România sau în adăposturile din Ucraina.

Cel mai mare HUB umanitar din vestul României dedicat refugiaţilor ucraineni se află la ARAD
Comentează 0

„Dorim să mulţumim tuturor sponsorilor noştri - de la marile companii, unităţi de învăţământ şi parohii, la oameni simpli, bătrâni, copii şi părinţi care nu au putut sta indiferenţi faţă de suferinţa vecinilor noştri aflaţi în război.

Mulţumim şi gazdei noastre @TB&C  pentru hala enormă pusă la dispoziţie şi celor de la BGMgroup care ne ajuta cu sute de cutii de mici şi mari dimensiuni.

Menţionăm că activitatea principală a Asociaţiei nostre este ajutorarea persoanelor aflate în nevoie, indiferent de naţie sau religie iar proiectele noastre din educaţie şi sănătate din judeţul Arad sunt în derulare paralel cu campania de ajutorare a ucrainenilor”, susţine Anamaria Popa, coordonatoarea Cetăţii Voluntarilor.

Felicitări, arădeni! Felicitări, Arad!”

În aceste condiţii, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, ţine să-i felicite pe Anamaria Popa şi pe toţi cei implicaţi în proiect, pentru modul în care au înţeles să vină în sprijinul refugiaţilor. „Felicitări, Anamaria Popa și întregii echipe de la Cetatea Voluntarilor, tuturor voluntarilor care încă o dată plasează Aradul în prima linie a activităților umanitare la nivel național. Felicitări tuturor companiilor, asociațiilor și celorlați implicați în susținerea refugiaților, a persoanelor în tranzit […] Felicitări, arădeni! Felicitări, Arad!”, a scris pe Facebook Iustin Cionca.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite