Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ceața deasă începe încet, încet să se destrame în meciurile UTA-ei, iar suporterii arădeni așteaptă să se invească și soarele mult dorit

U Cluj- UTA 0-0

Ceața deasă începe încet, încet să se destrame în meciurile UTA-ei, iar suporterii arădeni așteaptă să se invească și soarele mult dorit
Comentează 0

 

În ultimele două partide oficiale jucate de elevii lui Laszlo Balint numai cei rău voitori nu pot admite schimbarea înspre bine a evoluției roș-albilor.

Chiar dacă ultima partidă s-a încheiat cu un egal obținut la U Cluj, Benga și coechipierii lui au dovedit o altă mobilizare, o altă determinare și un alt tupeu decât până acum. Păcat că două din cele trei puncte posibile au rămas pe terenul geamăn ca aspect al clujenilor.

Va trebui lucrat la luciditatea de concentrare a lui Otele în situațiile clare de a marca, la resuscitarea poftei de joc în evoluțiile lui Ubbink și Keseru, la convingerea lui Dobresu de a participa la fel ca si Vukcevic, la susținerea contra-atacurilor și la găsirea unei linii de mijloc mai stăpână pe ea.

Trebuie timp, iar acesta se scurge prea repede. Meciul cu Rapid va fi foarte greu, deși nici echipa bucureșteană nu este, momentan , în cea mai mare formă.

De ceață cred că am scăpat , dar uitați vine zăpada.

Măcar pe zăpadă vizualitatea este mai clară. Totul e ca jucătorii Rapidului să nu vină cu schiurile pregătite.

Bine că , deocamdată, am scăpat de ceață.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite