Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodie. DETALIUL care îl dă de gol. Horoscopul mincinoșilor

Oare iubitul tău este ca o carte deschisă față de tine sau există lucruri pe care nu ți le spune niciodată? 

Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodie. DETALIUL care îl dă de gol. Horoscopul mincinoșilor
Comentează 0

Orice femeie își dorește o relație onestă, iar minciuna este unul dintre motivele ce poate submina încrederea în partener și duce, în timp, la sfârșitul unei legături.

Iată ce-ți poate ascunde iubitul tău, în funcție de zodie!

Berbec 

Iubitul tău Berbec nu-ți va împărtăși niciodată ce vorbește cu prietenii săi de pahar, mai ales că unele lucruri s-ar putea să te rănească. Deși petrece mult timp cu tine, sunt câteva activități din care te va exclude, pentru că grupul său de amici este un cerc închis și consideră că nu ai ce să cauți acolo. Dacă vei pune presiune asupra lui să-ți spună tot ce face sau ce vorbește cu ei, s-ar putea ca relația voastră să fie afectată. Totuși, îți poți da seama ușor dacă ascunde ceva mai grav de tine, luându-l la întrebări, pentru că Berbecii nu prea știu să mintă. 

Taur

Dacă ai un iubit din zodia Taurului, îți va ascunde multe dintre detaliile vieții sale amoroase trecute. Nu vei ști niciodată care au fost preferințele lui și ce tip de femeie îi plăcea. În cazul în care are un secret, Taurul este foarte evaziv și începe să te acuze pe tine că ascunzi lucruri de el. În felul acesta, mută atenția dinspre el spre tine și își poate proteja mai bine taina. Deci, dacă observi că îți răspunde cu acuze când îl întrebi ce gândește și încearcă să te facă să crezi că tu nu ești sinceră cu el, atunci este clar că ascunde ceva de tine. Citește continuarea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite