Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Candidatul PSLC (PSD) nu este bun decât pentru poziția a patra pe lista de consilieri, dar este bun de președinte al CJA

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Arad, pus doar pe locul patru pe listă, riscă să nici nu intre în Consiliu, dacă PSD va primi la Arad voturile pe care le merită.

Candidatul PSLC (PSD) nu este bun decât pentru poziția a patra pe lista de consilieri, dar este bun de președinte al CJA
Comentează 0

PSD, deghizat în PSLC, vrea să rupă gura târgului la Consiliul Județean, drept pentru care a aruncat în luptă un candidat proaspăt, un om nou, după modelul clamat de USR. Ruben Budău, despre care probabil nici cei din PSD nu au auzit până să se anunțe că va fi candidatul lui Fifor la funcția de președinte al Consiliului Județean, este chipurile cel în jurul căruia trebuie să se adune oastea de strânsură din PSLC în lupta pentru județ.

El ar trebui să fie cel care conduce lista, cum s-ar spune, adică primul dintre viitorii consilieri județeni ai formațiunii. Când ne-am aruncat un ochi, pe lista întocmită de PSD, surpriză însă. Ruben Budău nu era pe prima poziție. Nu, nu era nici pe a doua și nici măcar pe a treia. L-am găsit doar pe locul al patrulea. De ce? Nu știm, putem doar să bănuim că partidul nu are încredere în el. Se pare că strategii PSD nu cred că numele Ruben Budău ar putea trage lista în sus. Nu au încredere în el. Cu toate acestea, se așteaptă ca arădenii să-l voteze pentru cea mai importantă funcție din Consiliul Județean. Dumneavoastră înțelegeți ce se întâmplă acolo? În opinia colegilor săi de partid, omul nu este bun decât să fie al patrulea pe lista de consilieri, dar este bun de președinte al CJA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite