Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Canapele produse în Arad, la standarde de calitate extrem de ridicate. Special pentru arădeni

Perioada prin care trecem ne-a facut sa "tinem" de bani, sa ii punem "la saltea". Astazi, mai mult ca niciodata economisim cu gandul ca nu stim ce scumpiri ne mai asteapta, economisim cu gandul ca intr-o zi vom afla stupefiati ca am fost invadati de catre rusi, dar nu e chiar asa. Orice ar fi, viata merge inainte, caminul nostru, locul in care ne petrecem mare parte din timp asteapta update-uri de design, fie ca vorbim de o canapea noua, usi de interior schimbate sau o simpla draperie, casa noastra asteapta an de an ceva nou.

Canapele produse în Arad, la standarde de calitate extrem de ridicate. Special pentru arădeni
Comentează 1

Noi, cei de la Glasspandoor va propunem astazi sa aruncati o privire la cateva din modelele de canapele si coltare pe care noi le producem in judetul Arad, mai exact in localitatea Zimandcuz. Cu materiale de cea mai buna calitate si cu iscusinta tamplarilor, tapiterilor si croitoreselor noastre, am ales sa expunem in showroom-ul nostru din Arad, Str.Cicio Pop, Nr.19, modele deosebite ca si design, confortabile si practice ca si utilizare, dar mai ales convenabile la pret.

"Ne-ar fi fost mult mai usor sa exportam, dar nu vrem asta! Dorim sa oferim calitate aradenilor, la preturi corecte, adaptate la vremurile de cumpana prin care toti trecem. Desi toate materiile prime s-au scumpit, noi vom pastra aceleasi preturi, mai mult de atat venim spre nevoile clientilor nostri cu posibilitatea de a achizitiona produsele noastre in 12 rate fara dobanda, tocmai pentru a trece mai usor peste iesirea din iarna, cu toate scumpirile ei. Suntem alaturi de clientii nostri si le stam la dispozitie." - Karina Dima, director general Glasspandoor.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite