Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Meciuri cu conotaţii importante în Vinerea Mare pentru echipele Aradului

C4: Meciuri cu conotaţii importante în Vinerea Mare pentru echipele Aradului
Comentează 0

Vinerea Mare se anunţă dificilă în C4 mai ales pentru Cermei şi UTA II. În timp ce Sebişul visează să redevină lider.

.....................................................
Naţional Sebiş - Becicherecu Mic

După 2 succese consecutive în C4 pare a revenit suflul celor de la Sebiş. Naţionalul (loc 2) e iar pe cai mari,dar nu-şi permite paşi greşiţi. Mai ales în Vinerea Mare, când vine codaşa din Becicherecu Mic (loc 13), rost de puncte, pentru un Paşte fericit. 

„Suntem obligați să câștigăm și contra celor de la Becicherec, de altfel nu mai putem pierde puncte până la final dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul. Ca și UTA II, formația din județul Timiș nu are nimic de pierdut în acest meci, va veni să joace, motivată – probabil – și din alte părți. Cheia este, însă, la noi. Dacă ne facem jocul obișnuit, ne vom apropia victoria, ceea ce este cel mai important la urma urmei”, a spus pentru sportarad.ro, fundaşul Sebişului, George Bîrsănel.
...................................................... 

CSM Lugoj - Gloria Lunca Teuz Cermei 

E greu de anticipat ce se va întâmpla la Cermei dacă trupa lui Aslău pierde şi jocul de la Lugoj. Iar premise sunt, câtă vreme Gloria (loc 10) nu a câştigat nici un meci oficial în acest an, iar Lugojul stă mai bine în clasament (loc 6)

„Trebuie să ne agățăm de orice meci, de orice punct, pentru că echipele de la coada clasamentului pot câștiga puncte și vin peste noi. Va fi un meci cu o echipă bună, noi venim după două înfrângeri consecutive și e clar că suferim puțin la capitolul moral și încredere. În plus de asta, avem și indisponibili, dar sperăm să-l recuperăm măcar pe unul dintre ei până la ora partidei pentru a alinia o echipă cât mai competitivă. Trebuie să rămânem uniți, să fim puternici. Avem un obiectiv de îndeplinit și ne luptăm până la capăt pentru el”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului.
.....................................................

Şcolar Reşiţa - UTA 2

Satelitul UTA-ei nu a strălucit în ultimele 2 runde. Şi acum vine meciul cu o candidată la promovare, cu Dorinel Munteanu director tehnic, grupare care aşteaptă paşii greşiţi ai primelor 2 clasate pentru a urca în fotoliul de lider. 

„Chiar dacă am pierdut în ultimele săptămâni, moralul nu e unul scăzut. Avem filozofia noastră la satelit și nu punem rezultatele pe primul plan. Până la urmă, trebuie să ținem cont și de adversari, iar Lugoj, Ripensia și acum Reșița sunt într-adevăr, echipe puternice în orice compartiment, cu obiective clare în acest campionat. Cel puțin Reșița își dorește 100% promovarea, așa că știm că ne așteaptă o partidă foarte grea vineri. Dar, ne vom mobiliza și ne vom juca șansa”, a spus Dan Oprescu, tehnicianul UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin. 


Scrie un comentariu

trimite