Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bucurie și prietenie în Parohia Prunișor

Bucurie și prietenie în Parohia Prunișor
Comentează 0

Credincioșii parohiei Prunișor au fost în după-amiaza zilei de Duminică, 21 Mai, gazda unui eveniment cu totul special, dedicat copiilor și tinerilor dornici de a descoperi două dintre cele mai importante coordonate din viața fiecărui om: bucuria și prietenia.        

La această manifestare au participat un număr de 85 de copii, precum și părinți și bunici care prin programul propus au simțit cu adevărat bucuria copilăriei, precum și frumusețea care se desprinde dintr-o prietenie autentică. Copiii și tinerii implicați în activități au fost împărțiți în 6 echipe, fiecare dintre acestea având câte un lider.

Au fost organizate mai multe jocuri, cum ar fi: desene pe asfalt care mai apoi au fost explicate de către un reprezentant al fiecărei echipe, jocul cu balonul, etc. De asemenea, preotul paroh a prezentat o scurtă cateheză despre legătura de prietenie care trebuie să existe între părinți și copii din care rezultă respectul și dragostea.

Bucuria pe fețele tuturor celor prezenți, dar în special pe chipurile copiilor a fost observată odată cu venirea celor mai îndrăgite personaje din desenele animate: Mickey Mouse, Minnie și Elsa.  La final toți cei prezenți au fost serviți cu dulciuri și suc.

Prin activitățile derulate am dorit să descoperim valențele dintre bucurie și prietenie regăsite în duhul Bisericii, precum și importanța copiilor într-o comunitate, care reprezintă viitorul acesteia.

Pr. Florin Ioan Avram

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite