Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bani pentru lupta cu coronavirusul aprobaţi în şedinţa CLM

Bani pentru lupta cu coronavirusul aprobaţi în şedinţa CLM
Comentează 0

Astăzi, în sala Ferdinand a Primăriei Municipiului Arad, a avut loc o şedinţă extraordinară de urgenţă ce a avut ca scop alocarea de bani în lupta cu COVID-19. Şedinţa s-a desfăşurat prin videoconferinţă, fiind prezenţi în sală doar primarul Călin Bibarţ, preşedintele de şedinţă şi angajaţi ai PMA. Consilierii locali au votat cele trei proiecte de pe ordinea de zi de acasă. 5,2 milioane de lei s-au alocat luptei cu coronavirus. Redăm în continuare punctele de pe ordinea de zi:


1.Proiect de hotărâre nr. 143/2020 privind rectificarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2020 – inițiativa primarului.

2.Proiect de hotărâre nr. 144/2020 privind aprobarea unor măsuri referitoare la funcționarea Adăpostului de Noapte în perioada situației de urgență și identificarea de noi locații suplimentare pentru  Adăpostul de Noapte din Calea 6 Vânători nr. 55, în situația ocupării la capacitate maximă a locației actuale – inițiativa primarului.

3.Proiect de hotărâre nr. 142/2020 privind asigurarea hranei necesare pentru beneficiarii serviciilor Adăpostului de noapte din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad, pe o perioadă de 180 zile, prin intermediul Centrului Social Cantina Municipală Arad, pentru un număr zilnic maxim de 100 persoane – inițiativa primarului.

4.Notificări diverse, corespondenţă adresată Consiliului Local al Municipiului Arad, informări privind deplasarea aleşilor locali în misiuni oficiale


.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite